PERSONLIGE KØB

Køb personlig adgang til den enkelte kursus.
Ubegrænset adgang på livstid.

INSTITUTIONS KØB

Køb adgang til hele institutionen. Vælg 10, 20 eller 30 licenser.
Licenserne kan frit fordeles mellem medarbejderne eller anvendes af samme medarbejder. Pris inkl. moms og kan betales med dankort/vise eller faktura.

2.999 kr.

Køb adgang til 10 valgfrie kurser. Adgang på livstid.

4.499 kr.

Køb adgang til 20 valgfrie kurser. Adgang på livstid.

5.999 kr.

Køb adgang til 30 valgfrie kurser. Adgang på livstid.

DET FÅR DU FOR PENGENE

Lær online i små bidder – præcis når det passer ind i en travl hverdag.

Personlig

Derfor skal du vælge LearnUp til dig selv

Meget mere for pengene

Traditionelt fysisk dagskursus koster ofte fra 3.000 kr. Hos LearnUp kan du opnå det samme viden for blot en brøkdel af prisen.

Læring når du vil

Vælg selv tidspunkt, tempo, platform og sted. Få den nye viden straks, når du skal bruge den og anvend online kurserne som et effektivt opslagsværk.

Kurser af eksperter

Bliv undervist af Danmarks skarpeste eksperter indenfor pædagogik og læring. Du kan vælge/fravælge områder så undgår at spilde tid på undervisning om noget, du allerede ved i forvejen.

Se så ofte du vil

Du kan til enhver tid gense alle videoerne og bruge kurserne som et online “opslagsværk”.

Løbende nye kurser

Glæd dig til at der kommer flere og flere kurser. Vi er daglig i kontakt med landets førende eksperter som vi planlægger optagelser med.

Se på mobil, tablet og bærbar

Kurserne er lavet, så du kan se dem lige der, hvor du er og når det passer ind i din dag. Alle kurserne er delt op i mindre bidder, der kan ses, når det passer ind i hverdagen.

Institutioner

Derfor skal du vælge LearnUp til dine medarbejdere

Travle medarbejdere

Alle kurser kan ses og genses af medarbejderne præcist når og hvor de vil. Det gør det lettere at passe ind i en travl hverdag.

Effektiviser pædagogiske møder

Online kurser kan også bruges som supplement til de fysiske møder og konferencer. LearnUp sikrer alle medarbejderne fælles viden og sprog. Det styrker jeres pædagogiske møder.

Dokumenter kompetence udviklingen

Alle kurser afsluttes med en test, så dine medarbejdere kan se, om de har forstået kursusmaterialet rigtigt. Består de testen, får de et certifikat, som bl.a. kan uploades til LinkedIn eller andre sociale medier.